AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, İstanbul ve Mardin’de gerçekleştirilen saldırılara tepki gösterdi.
AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir; terörün kanlı yüzünü Ramazan ayında bile bir kez daha gösterdiğini söyledi. Ahmet Özdemir “Bu mübarek günlerde bile anaların yüreğine evlat acısı düşüren, masum çocukları babasız bırakan katillerin hesabı da tarih önünde elbet görülecektir” diye ifade etti.
İstanbul Vezneciler’ deki ve Mardin Midyat’taki hain saldırıda şehit olan polislere ve vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Başkan Özdemir "Milletimizin başı sağolsun. Mübarek Ramazan ayında bu alçak terör saldırısını gerçekleştirenleri kınıyorum ve lanetliyorum" dedi.
Özdemir, “Hayatlarının baharında masum insanların katledilmesi, terörün nasıl bir insanlık suçu olduğunu herkese bir kez daha göstermektedir. Tüm dünyanın bu alçaklığı bu hainliği yapanların gerçek yüzünü ve insani değerlerden ne kadar uzak olduklarını görmesi lazımdır. Bu Mübarek Ramazan günlerinde acımasızca teröre başvuranlar, teröre destek verenler ve terörle arasına mesafe koymayanlar nasıl bir gafletin içine düştüklerini mutlaka anlayacaklardır. Terör olayı sadece bir siyasi partinin, bir devlet kurumunun sorunu değildir. Terör örgütünün hedefi Türkiye’dir ve Türk milletidir Türkiye’nin yükselişidir, büyümesidir. Bu olaylara hep birlikte ortak akılla ortak duygularla, ortak tavırlarla hareket etmek mecburiyetimiz vardır. Terörle, Türkiye’nin yükselişine büyümesine engel olmak, bu ülkenin geleceğini karartmak, ufkunu daraltmak mücadelesinde olanlar kesinlikle muvaffak olamayacaklardır. Milletin birlik ve beraberliği, vatanın bütünlüğü açısından, tek bir yumruk olarak, teröre karşı, el ele, omuz omuza olduğumuzu göreceklerdir. Şunu bir kez daha ifade ediyorum ki; bu alçakça saldırıyı yapanlar, şanlı tarihimiz boyunca nasıl başımız dik ise, bugün de hainleri sevindirmemek için dimdik ayakta olduğumuzu göreceklerdir" dedi.