AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınarı TBMM’deki makamlarında ziyaret etti.
İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, milletvekillerinin yemin törenin ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Zonguldak Milletvekillerini ziyaret ettiklerini söyledi.
Ziyaretlerde Alaplı’da devam eden projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını belirten Yavuz, şunları söyledi: “Yemin törenin ardından Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar’ı Meclisteki yeni odalarında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. İlçemizde devam eden ve başlayacak olan projeler hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Bizim için çok önemli olan Gümeli Beldesine inşaatı başlanan baraj inşaatın süreci hakkında milletvekillerimizden bilgiler aldık. Ayrıca Alaplı çayında devam eden ıslah ve taş duvar çalışmaları ve Alaplı çayına dökülen 3 derenin ıslahı hakkında kendilerine çalışmaların ne aşamada olduğu yönünde bilgiler verdik. İlçemizde yeni yapılması planlanan okul inşaatları için önemli mesafeler kat edilmiştir. İmam Hatip Lisesi şu anda proje aşamasında tamamlanmasını bekliyoruz. Ayrıca yeni siteler Bayrak direğini olduğu alanda yeni bir ortaokul yapımı için girişimlerimiz devam ediyor. Çatak Ortaokulu projesi hazırlandı. Önümüzdeki yıl için de inşallah okul sorunlarını çözüme kavuşturmak istiyoruz. Yeni hayata geçecek olan projelerimiz var. Alaplı OSB ve ıslah OSB bölgesinde çalışmalar son aşamaya gelmiş durumda Sayın Milletvekillerimizle birlikte İlçemiz daha iyi yerlere getireceğiz.”
Ziyaretlere, Ak Parti Belediye Meclis üyesi Yaşar Karacan, İl genel meclis üyesi Ayhan Akman, yönetim kurulu üyeleri, Yılmaz Can, Ali Uysal, Savaş Karaca ve Uğur Uyan, Çatak Köyü Muhtarı Ramis Karakaya katıldı.