AK Parti İlçe Teşkilatı Kozlu 19 Mayıs Mahallesinde seçim irtibat bürosu açılışını yaptı.
Açılışa AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, AK Parti Kozlu İlçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri, gençlik kolları üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, parti olarak yapmaları gerekenin en iyisini yapma konusunda kararlı olduklarını anlatarak, zorlaştırmanın hiçbir zaman hizmet anlayışlarının içinde yer almadığını bildirdi. Laf yapan değil iş yapan bir parti olduklarını aktaran Özdemir, "Biz yapmamız gerekenin en iyisini yapalım. O zaman sandıktan çıkacak sonuç, bizi de Kozlu’yu da çok memnun edecek. Kozlu’muza daha iyi hizmetler getirebilelim Kozlu’muzu daha da büyütelim Batı Karadeniz’ in incisi yapabilelim. Bu sebeple Kozlu ilçemizin tüm mahallerinde seçim bürolarını açmak için 19 Mayıs Mahallemizden start verdik.
Vatandaşlar da seçim bürosu açılışından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, bir mahalle sakini ise, “Mahallemizdeki oluşabilecek sıkıntılarımızı seçim ve irtibat bürosu aracılığı ile yetkilere duyurabilmemiz daha kolay olacak” şeklinde konuştu.
Açılışa bazı milletvekili aday adayları ve vatandaşlar da çiçek ve mesaj göndererek başarı temennisinde bulundu.