AK Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Hüseyin Özbakır, MÜSİAD Zonguldak Şubesini ziyaret ederek projelerini anlattı.
AK Parti Zonguldak Milletvekili aday adaylarından Zonguldak eski Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Zonguldak Şubesini ziyaret ederek MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin önemli etkinliklere imza attığını söyleyen Hüseyin Özbakır, “Sivil Toplum Kuruluşları demokrasiler açısından çok önem arz ediyor. Sivil Toplum Kuruluşlarının önerilerinin dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum. Zonguldak’ın sorunlarını yıllarca burada görev yapan biri olarak çok iyi biliyorum. Görev ve yetki verilirse elimden geleni yapacağım” dedi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Bizim en büyük isteğimiz ülkemize ve Zonguldak’ımıza kim daha çok hizmet edebilecekse onların belli makamlara gelmesi… Zonguldak Milletvekili aday adayları arasında da kentimize ve ülkemize en iyi hizmeti edeceklerin Milletvekili olmasını istiyoruz. Umarım bu hizmet yarışından şehrimiz kazanır. Milletvekilliği adaylık sürecinde size ve diğer tüm aday adaylarımıza başarılar diliyoruz” dedi.