Alaplı Belediye Spor yararına dayanışma gecesi düzenlendi.
Bir düğün salonunda düzenlenen gecede konuşan Kulüp Başkanı Serdar Akyol, Alaplı Belediye Spor yalnızca bir futbol kulübü olmadığını, büyük bir spor kulübü olduğunu söyledi. Dört branşta hizmet verdiklerini anlatan Akyol, "Futbolun yanında, satranç, voleybol, basketbol ve briç dallarında hizmet vermeye başladık. Önümüzdeki günlerde bayan futbol takımını da kuruyoruz. Biz bunları yaparken tek gücümüz Alaplı Spor sevdalılarıdır. Yürüdüğümüz bu yolda bize büyük destek veren Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Belediye çalışanları ve taraftar gurubumuza teşekkür ediyoruz" dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de "Alaplı Belediyesi olarak Kulübümüzün her zaman yanındayız. Onlara her zaman destek olduk olmaya da devam edeceğiz. Esnafımız bize hep destek oldu. Türk Metal Sendikasının çok desteklerini gördük. Hepsine sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Geceye, CHP Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpçu, Ünal Demirtaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Oda Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede Erdemir işçileri ’Nuri Başkan sen bizim her şeyimizsin’ sloganları atarak destek verdi.