AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Kamuran Aşkar, seçim gezileri kapsamında Zonguldak Kömür spor idmanını ziyaret ederek futbolculara tatlı ikram etti.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Kamuran Aşkar, seçim gezileri kapsamında Kemal Köksal Şehir stadyumunda Zonguldak Kömürspor idman gerçekleştirilen idmanı ziyaret ederek hem yönetim hem de futbolcularla bir araya gelerek başarılar diledi. Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Kamuran Aşkar, “Şehirlilik bilincinin oluşmasında ve şehirlerin halkıyla kaynaşarak en önemli etkenlerden bir tanesi de hiç şüphesiz o şehrin göstermiş olduğu başarılardır. Bu anlamda Zonguldak halkının bütünleşmesinde Zonguldak Kömürspor büyük bir ortak payda olduğuna inanıyoruz. Takımlarda işler iyi giderken ziyaret eden çok olur ama işler biraz kötü gitmeye başladı mı konuşan çok olmaya başlar. Biz diyoruz ki Zonguldak halkı her platformda takımına destek vermeli bu şehrin moral motivasyonun arttırılması noktasında Zonguldak kömürspor çok önemlidir. Ne olursa olsun Zonguldak halkı ve siyasetçilerin Zonguldak Kömürspor’un yanında olma zorunluluğu vardır. Bu kapsamda bizde bugün futbolcu arkadaşlarımızı ve teknik heyetimizi ziyaret ederek kendilerine bundan sonra ki Play Off mücadelesine giden yolda başarılar dilemek ve her daim her platformda yanlarında olduklarını bildirmek için ziyarette bulunduk. Nasip kısmet olursa 7 Hazirandan sonra ki süreçte Zonguldak vekilliği görevi bize verildiği takdirde burada sizlerin huzurunda söylemek istiyorum ki her daim Zonguldak Kömürspor’un hizmetinde olacağım. Hatta bir adım daha ileri giderek ortalama ayda bir defa Zonguldak kömürsporun maçlarında yer alacağımı ifade ediyorum. Tekrar teknik heyet ve başkanımıza başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte her daim yanlarında olmak istediğimizi ifade ediyorum teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Zonguldak Kömürspor kulüp Başkanı Süleyman Caner, “Biz Kamuran beye teşekkür ediyoruz. Başkanımız sağ olsun her daim yanımızda yer aldı. Zonguldak kömürspor yararına yaptığımız bütün çalışmalarsa yer aldı. Gerek kendi gerekse diğer sendika temsilcisi arkadaşlarımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Şimdi bir yola çıktı inşallah Allah tamamını erdirir. Allah utandırmasın. İnşallah Zonguldak kömürspora katkıları olur” dedi.
Gerçekleştirilen bu ziyaretten mutlu olduğunu ifade eden Zonguldak Kömürspor Teknik direktörü Cahit Terzi, “Bu eksikliği Kamuran beyin görmesi çok güzel bu ince davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah Allah nasip eder vekil seçilir. İnşallah hep beraber Zonguldak kömürsporu güzel yerlere getiririz" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Kamuran Aşkar, ve beraberindekiler futbolcular ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi.