Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kalorifer kazanının patladığı ve çevredeki binalarında zarar gördüğü Bölücek Kadir-Nevişet Kameraoğlu okulunda incelemelerde bulundu, mahalle halkına ve okul müdürüne geçmiş olsun dileklerini iletti.
Başkan Uysal, patlamanın olduğu lojmanda bulunan okul müdürü Rasim Durmuş’a ve Bölücek Mahallesi Muhtarı İsmail Şişman ile patlamadan sonra evleri ve arabaları zarar gören mahalle halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Patlamanın yaşandığı lojman, zarar gören okul ve çevredeki binaları inceleyen Başkan Uysal, savcılığın incelemesini tamamlamasının ardından gerekli temizlik çalışmalarına başlanacağını söyledi. Uysal konuşmasında “Çok büyük bir felaket atlattık. Bu hasarı gördükten sonra tek tesellimiz yaralı ve can kaybının olmaması. Savcılık tarafından gerekli incelemeler yapıldıktan sonra talimat verdim hemen temizlik çalışmasına başlayacağız. Bu olayın iyice incelenerek, bu tür yapılar için ders alınması gerekiyor. Belediye olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. Mahalle halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum” dedi.
Başkan Uysal, mahalle sakinlerinden patlamaya ilişkin bilgi aldıktan sonra okuldan ayrıldı.