Sona atama ile Muğla Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Zonguldak Başsavcısı Necip Topuz, Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’e veda ziyaretinde bulundu.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Zonguldak’ta unutulmaz hatıralarının olduğunu belirten Başsavcı Topuz, Bülent Ecevit Üniversitesi’nin Zonguldak ve çevresine katkı sağladığını söyledi. Konuşmasında fırsat buldukça BEÜ’de gerçekleştirilen kültürel ve sanatsal faaliyetlerine katıldığını söyleyen Topuz, “Bülent Ecevit Üniversitesi’ndeki etkinlik ve gelişmeleri yakından izledim. Sayın Rektörümüzün şahsında Üniversitenin Zonguldak ve bölgenin gelişmesindeki katkılarından dolayı Bülent Ecevit Üniversitesinin akademik ve idari tüm personeline teşekkür ederim" diyerek Rektör Özer’e bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
Rektör Özer ise üniversitedeki gelişmelerin takdir görmesinin kendisi ve tüm çalışanları açısından mutluluk verici olduğunu ifade ederek, "Başsavcımız sayın Necip Topuz beyefendi Üniversitemize her türlü katkıyı sunmuştur. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Rektör Özer, Başsavcı Topuz’a plaket ve Devrek bastonu hediye etti.