Zonguldak Belediye Meclisi Aralık ayı ilk birleşim toplantısına kirli su konusu damgası vurdu.
Zonguldak Belediye Meclisi Aralık ayı ilk birleşim toplantısı Muharrem Akdemir başkanlığında gerçekleşti. Zonguldak Belediye Meclisi Aralık ayı ilk birleşim toplantısına kirli su konusu damgası vurdu. 12 maddeden oluşan gündem maddesinin görüşülmesinin ardından söz alan AK Parti Belediye Meclis üyesi Abdullah Karagüzel, son günlerde ulusal medyada da yer alan çeşmeden akan kirli sularla ilgili konuşmak için söz aldı. Pet şişeye koyduğu çamurlu suyu Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e gösteren Karagüzel, “Bu su insanların evindeki çeşmelerden akıyor, siz tabi şişe su içiyorsunuz. Bu suyu içebilir misiniz? Lütfen bizi kaile alıp su depolarını temizleyin. Su depolarındaki pis su vatandaşın evine geliyor. Çeşmeden akan suyun temize dönmesi için vatandaş, uzun süre su açık bekliyor. Vatandaşın çamaşır makinesi bulaşık makinesi bu kirli suyla bozuluyor” dedi.
Bunun üzerine AK Parti Belediye Meclis Üyesi Abdullah Karagüzel ile Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir arasında çıkan tartışmaya Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şanal, Zonguldak CHP Belediye Meclis üyeleri Gökhan Demir ve Cavit Zülfikar da katıldı. Tartışmaya katılan Zonguldak CHP Belediye Meclis üyesi Cavit Zülfikar, Karagüzel’i şov yapmakla suçladı.
Daha sonra Gökhan Demir ve Mustafa Çağlayan arasında yüksek sesle yaşanan tartışma, diğer Belediye Meclis üyeleri tarafından yatıştırıldı.