Sağlık alanında Zonguldak ve Batı Karadeniz bölgesine hizmet sunan Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi önemli bir çalışmayı daha tamamladı.
BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği’nin yenilenme çalışmaları sona erdi. Eylül 2016’da başlanan tadilat çalışmaları sonrasında hasta odaları, ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinde gerekli iyileştirmeler yapıldı. Toplam 3 tanesi özel oda olmak üzere 13 yatan hasta odası, 5 adet yoğun bakım yatağı ve 2 adet ameliyathane ile tamamen yenilenen Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği yenilenen yüzüyle yeniden hizmet vermeye başladı.
Yenileme çalışmaları ilgili olarak Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. B. Hakan Bakkal şunları söyledi: “Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği’mizin fiziki şartlarını iyileştirmek için yapılan tadilatımız tamamlandı. Hem hastalarımızın yattığı servis kısmı, hem de ameliyathane ve yoğun bakım ünitemiz yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı. Bölge halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”
Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ise yenilenen servis ile ilgili olarak; “Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’mizde Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği’nin yenilenme işlemi tamamlandı. Fiziki şartları iyileştirilen ve yenilenen kliniğin bölge halkına verdiği hizmet kalitesi artırılmış oldu. Hastalarımızın da yeniden şekillenen kliniğimizden ziyadesiyle istifade edeceğini düşünüyorum. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.