BEÜ Kariyer Merkezi yeni döneme eğitimlerle başladı.
BEÜ Kariyer Merkezi “Kariyer Planlama” ve “Etkili CV Hazırlama” seminerleri başladı. Yeni dönemin ilk semineri, Zonguldak Meslek Yüksekokulu öğrencileri için Kilimli Kampüsünde gerçekleştirildi. İki bölümde düzenlenen seminerde ilk bölümünde üniversite yaşamı ve kariyer planlama konuları ele alındı. İkinci bölümde ise öğrencilere CV’lerini nasıl etkili hale getirebilecekleri hakkında bilgi verildi.
Bülent Ecevit Üniversitesi Mezunlarla İletişim Koordinatörlüğü bünyesinde hizmet veren Kariyer Merkezi, öğrencileri mezuniyet sonrası profesyonel yaşama hazırlanmak amacıyla düzenlediği etkinlikleri sürdürüyor. Merkezin “Kariyer Planlama” ve “Etkili CV Hazırlama” eğitimleri öğrencilerden yoğun ilgi görüyor.
Zonguldak Meslek Yüksekokulu öğrencileri için Kilimli Kampüsünde düzenlenen seminer, 12 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirildi. Mezunlarla İletişim Koordinatörü Esra Hacıoğlu’nun verdiği seminerin ilk bölümünde kariyer planlamada hedefler, yetenek ve yetkinlik, meslekler ve sektörler, sosyal medyanın ve yabancı dil, sosyal sorumluluk projeleri gibi pek çok faktörün önemi ve önceliği tartışıldı. İkinci bölümde ise öğrencilere sahip oldukları bilgi, donanım, yetenek, yetkinlik ve özelliklerin, elde ettikleri başarı ve ödüllerin, yer aldıkları projelerin CV’lerinde nasıl ifade edilebileceği anlatıldı.