“Milli Birlik ve Beraberlik” temasıyla Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeleri yeni dönem planlamasını yaptı.
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde 2016 Bahar döneminde İnsan ve toplum projeleri, Doğa ve çevre projeleri, sağlık ve spor projeleri, çocuk projeleri, hayvan hakları, engelli projeleri, yaşlı projeleri, bilim, sanat ve kültür projeleri ana başlıklarında altında 118 Sosyal Sorumluluk Projesi yürütülmüştü.
BEÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar’ın koordinatörlüğünde yürütülen projelerin tamamı planlanan hedefler doğrultusunda eğitim öğretim yılının sonunda başarıyla tamamlandı.
2016-2017 akademik yılında yapılacak olan sosyal sorumluluk projeleriyle ilgili toplantı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Ereğli Eğitim Fakültesi’nde SSP Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ali Azar öncülüğünde yapılan toplantıya koordinatör yardımcıları ve akademik birim koordinatörleri katıldı.
BEÜ’ de öğrencilerin çok yönlü gelişimlerini desteklemek için yürütülen Sosyal Sorumluluk Projeleri bu yıl "Milli Birik ve Beraberlik" teması çerçevesinde hazırlanması kararlaştırıldı.