Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu`nda Big Chefs Genel Mutfaklar Koordinatörü Murat Aslan tarafından “İnoksan ile Bir Aşçının Dünlüğü” adlı söyleşi gerçekleştirildi.
Söyleşinin öncesinde İnoksan Kurumsal İletişim Lideri Oya Ataeli İnoksan endüstriyel mutfak firması ile ilgili bilgiler verildi. Ardından İnoksan İç Anadolu Bölge Müdür Yardımcısı Levent Okutan doğru mutfak planlaması konulu sunum yaptı. Okutan; sunumunda mutfak planlamasında öncelikle kapasite programı, menü, servis şekli, işletme karakteri tespiti, malzeme tedarik olanakları tespiti ve organizasyon tespitinin yapılmasına dikkat çekerken, emin ellere teslim edilmiş başarılı mutfak projelerinin örneklerini Aşçılık programı öğrencileriyle paylaştı.
Etkinlik Murat Aslan`ın “Bir Tutam Mutfak Bir Tutam Hayat” tadında söyleşisi ile devam etti. Murat Aslan, meslek hayatı boyunca yaşadığı ve şahit olduğu olayları, tecrübeleri, eğlenceli hatıralarını öğrencilerle paylaştı. Öğrencilere mesleki bilgiler de veren Aslan "aş yapanın aşa olan aşkındadır lezzet, aş’ta aşk olmazsa aş yapanın çektiği zaten eziyet" sözüyle büyük alkış aldı.
Söyleşinin sonunda katılımcılara Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Hatunoğlu tarafından teşekkür belgeleri ve Devrek Bastonu takdim edildi.