AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Ankara’da bakanlıklar düzeyinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Beyçayırı Stadı’na 577 Bin 198 TL+KDV ödenek ayırdığı belirtildi.
AK Parti Zonguldak milletvekili Faruç Çaturoğlu’nun girişimleri sonrası Beyçayırı Stadı için Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan 577 bin TL ödenek ayrıldı.
Çaturoğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’a teşekkür etti. Çaturoğlu şunları söyledi; “Sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sırasında, çimleri uzun yıllardır kullanılmaz halde olan Ereğli Beyçayır Stadı’nın durumunu gündeme getirdik. Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyorum, Bakanlığa bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan sahanın sentetik çim olması için 577 Bin 198 TL+KDV (KDV dahil 700.000,00 TL) ödenek ayırdı.
Tahsis edilen ödeneğin kullanılabilmesi için 28 Ağustos 2015 günü Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında sözleşme imzalandı. Ereğli’mize, spor kulüplerimize ve spor camiamıza hayırlı uğurlu olsun.”