Çaycuma Oktay ve Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi 2015-2016 öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.
Okul bahçesinde yapılan 18. mezuniyet törenine Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Şube Müdürü Bayram Güneş, Okul Müdürü İlker Okumuş, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.Tören, öğrencilerin müzik eşliğinde, alandaki yerlerini almalarıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından Okul Müdürü İlker Okumuş, tören açış konuşmasını yaptı. Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Öğrencileri ve velileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Okul birincisi Onur Demir’e plaketini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, okul ikincisi Devran Uslu’ya plaketini Şube Müdürü Bayram Güneş, okul üçüncüsü Batuhan Mutlu’ya plaketini Okul Müdürü İlker Okumuş verdi. Törende ayrıca Onur Kurulu Başkanı Onur Yiğit’e de Müdür Yardımcısı Nurgül Savtekin tarafından plaket verildi. Programda daha sonra, okuldan mezun olan 100 öğrencinin diplomaları sınıf rehber öğretmenleri Elif Kınıcı, Ahmet Yirmibeş, Seyfi Tavukcu ve Ufuk Köse tarafından verildi.
Okul Müzik Kulübü de izleyicilere mini bir konser sundu. Mezun olan tüm öğrencilerin birlikte seslendirdiği şarkının ardından keplerin havaya fırlatılmasıyla tören sona erdi.