CHP Alaplı ilçe Kadın Kolları Teşkilatı, CHP Kdz. Ereğli Kadın Kolları Teşkilatını ziyaret etti.
CHP Alaplı ilçe Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Gönül Çelik ve yönetimini ziyaret etti.
Sıcak ve samimi ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan CHP Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Gönül Çelik, kendilerini ziyaret eden CHP Alaplı ilçe Kadın Kolları Teşkilatına teşekkür ederek, “Öncelikle bizleri ziyaret eden Alaplı Kadın Kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz her zaman partimizin neferleriyiz. Bizler kadın kolları olarak örgütümüzle birlikte çalışmaya her zaman hazırız. Önümüzde bir 7 Haziran genel seçimleri var. Bu seçimlere az bir zaman kaldı. Bu anlamda çalışmalar yapacağız. Bizlere çok iş düşüyor. CHP gönüllülerimizi yanımıza çağırıp, köylerde mahallelerde ve sokaklarda ve düzenleyeceğimiz toplantılarda partimizin projelerini anlatmamız lazım, bu anlamda tem yumruk ve tek yürek olarak çalışmamız gerekir. Ben bu vesile ile CHP Alaplı Kadın Kollarımıza bizleri ziyaret ettikleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka da “Bugün ziyaret amacımız önümüzdeki genel seçimlerde Türkiye’de kadının siyasette ne kadar önemli olduğunu göstermektir. Biz bu amaç doğrultusunda hep birlikte çalışıyoruz. Köy köy, mahalle mahalle bireylerle birlikte görüşerek bu seçim öncesinde yoğun bir ortama girmeden dedik ki Kdz. Ereğli’de de Kadın Kollarımız var. En yakın ilçemiz gidelim bir fikir birliği ve dayanışma örneği gösterelim. Hep birlikte eğer varsa yapılabilecek bir proje ve ortak çalışmalara imza atabileceğimiz konular varsa birlikte hareket edelim ben sıcak karşılamanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.