Devrek’te faaliyetlerini sürdüren Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından organize edilen iftar programında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlar, okul personeli ve bu yıl mezun olacak öğrenciler bir araya geldi. Yaklaşık 40 yıldır binlerce öğrenci yetiştiren ve geçtiğimiz sene heyelan nedeniyle büyük ölçüde hasar gören okullarından taşınmak zorunda kalan İmam Hatipliler okul bahçesinde organizasyonu gerçekleştirilen iftar programında eski okullarında olamamanın mutluluğunu yaşadılar.
Okul İlahi Korosunun canlı müziği ile başlayan programda Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından davetlilere hitap eden Okul Müdürü İsmail Öztürk, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu yıl ki Ramazan teması olan ’Gelin Gönüller Yapalım, Bu Ramazan ve Her Zaman’ çağrısına kulak vererek davetimize uzaktan yakından katılan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bu yıl mezun olacak öğrencilerimize bundan sonra ki üniversite eğitimi ve sosyal hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
Program okul mescidinde kılınan teravih namazıyla son buldu.