Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Gülüç Vesile Dikmen Ortaokulu Müdürü Hüseyin Koca ile okulda görev yapan öğretmenler Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı ziyaret etti.
Gülüç Vesile Dikmen Ortaokulu Müdürü Hüseyin Koca ile okulda görev yapan öğretmenler Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek, okullarına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.
Gülüç’te ki tüm resmi kurum ve kuruluşlara zorunlu görevleri olmamasına rağmen sahip çıktıklarını anlatan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, ellerindeki imkanları kullandıklarını söyledi. Demirtaş konuşmasında “Gülüç Belediyesi olarak ben göreve geldiğim günden bu yana Okul, Cami ve karakol gibi tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza sahip çıkıyoruz. Çünkü bu kurumlar Gülüç’e, Gülüç halkına yani bizlere hizmet ediyor. Dolayısıyla o kurumlar bizim. Hangi eksikleri varsa elimizdeki imkânlar doğrultusunda gidermeye çalışıyoruz” dedi.
Ziyarette Gülüç Vesile Dikmen Ortaokulu Müdürü Hüseyin Koca ile okulda görev yapan öğretmenler Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a teşekkür plaketi takdim etti.