Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde Eğitim Bir-Sen Kozlu İlçe Temsilciliği tarafından kahvaltı programı düzenlendi.
İlçedeki bir restoranda düzenlenen kahvaltı programına AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Kamuran Aşkar, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sadettin Dede, Eğitim Bir-Sen Kozlu İlçe Temsilcisi Tuncay Korku ve üyeler katıldı.
Sendikanın faaliyetleri hakkında bilgiler veren Korku, “Kozlu Temsilciliği olarak birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek ve bundan sonra sendikacılık mücadelesinde güç birliği yaparak mücadelemizi sürdürmek istiyoruz. Sendikacılık birlikte güç birliği ile ancak kazanımlar sağlayabilir. Bizim sendika gönüllerin sendikasıdır. İnsanı merkez alan, insanın mutluluğunu düşünen sendikadır. Sendikamız tabela sendikası olmayacak dedik ve çözüm sendikası olacak dedik. Sorundan nemalanmayan sendika olacaktır. Eğitimcilerimizin kazanımları bizim için çok önemlidir. Nöbete hayır, angaryaya hayır diyoruz. Bununla ilgili ülke genelinde 81 ildeki 350 bin üyenin imzası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e iletildi” dedi.
Programa katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Kamuran Aşkar ise “Yıllarca başkanlığını yaptığım ve üyesi olmaktan çalışırken gurur duyduğum Eğitim Bir-Sen’in Kozlu ilçe temsilciliğinin kahvaltısında arkadaşlarımızla bir araya geldik. Zonguldak ve Kozlu eğitiminin sorunları konusunda istişarelerde bulunacağız” diye konuştu.