Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen TR81/14/Sosyal/0097 sözleşme numaralı ‘Engelsiz Hastane’ projesinin açılışı tarihinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin toplantı salonunda yapıldı.
Açılışa; İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreteri Faruk Tezel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Orhan Şahin, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Hakan Güzel, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Karadeniz ve Müdür Yardımcısı Ercan Kocakulak, Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Akça, Zonguldak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Emre Erbaycu ve diğer davetliler katıldı.
Törende Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Uzman Ebru Likoğlu’nun sunumuyla Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Hakan Güzel bir konuşma yaparak Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’na ve eski Genel Sekreter Dr. Korkut Eren’e teşekkürlerini sundu.
Ardından Sosyal Hizmetler Uzmanı Neslihan Koca Altuntaş ve Uzmanı Saadet Çolak engellilik hakkında kısa bir sunum yaptı. Daha sonrasında Projenin Koordinatörlüğünü yapan Uzmanı Ahmet Düha Koç projenin tanıtımını yaptı. Program sonunda davetlilere ikramda bulunuldu ve yapılan uygulamalar yerinde gösterildi.