Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Gülüç Belediye Spor’a katkı sağlamak amacıyla gece düzenlendi.
Gülüç Belediye Spor Kulübü Başkanı Gökhan Demirtaş, kulübe katkı amacıyla Büyük Anadolu Otel’de gece düzenledi. Geceye Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, ilçedeki taraftar derneklerinin temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Erdemir işçileri katıldı. Geceye katılanlar canlı müzik eşliğinde eğlenirken, hediye çekilişleri de yapıldı.
Gülüç Belediye Başkanı ve Gülüç Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Demirtaş, geceye destek olan ERDEMİR işçilerine ve Türk Metal Sendikası’na teşekkür etti.
Demirtaş gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile görüştüm, işlerinin yoğunluğundan dolayı gelemeyeceğini söyledi. Bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Şahsıma, Ereğli’ye, Beldeme verdiği değerden dolayı, yanına gittiğimde başkan olarak sarıldığı için kendisine özellikle teşekkür ediyorum. Çıktığınız her yolda cenazeniz cenazem, düğününüz düğünüm, bayramınız bayramım. Nasıl 1 Mayıs’ta topluca yürüdük. Her zaman sizlerle omuz omuza tek yürek tek yumruk olarak, sizlerin bir abisi bir kardeşi gibi tüm emekçilerle sonuna kadar beraberim. Bunun için namus sözü veriyorum. Gülüç Belediyespor’a çocuklarımıza yaptığınız katkılardan dolayı hepinize, her işadamımıza teşekkür eder iyi eğlenceler dilerim.”
Demirtaş konuşmasının ardından sahneye davet ettiği Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’a saat, tesbih ve yüzük hediye etti.
Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş verilen hediyelere teşekkür etti. Odabaş konuşmasında; “Spor kardeşlikse sporun kardeşliğini bugün Gülüç’te kardeşlerimizin spor yapması için verdiğiniz katkılar için teşekkür ediyorum. Biz belediye seçimlerinde gönül arkadaşlarımızla nasıl yürüyeceğimizin örneğini Gökhan başkanımız gösteriyor. Demek ki doğru insanlarla durmuş, onları sahiplenmişiz. Nuri Başkanım da biraz fazladır ama gönlü insanlığı ayrıdır. Bizler gönüldaş olmayı öğreneceğiz. Bu Ereğli’nin menfaati için yapmamız gerekeni yapacağız ama Ereğli olarak dinamiklerimizi kullanmayı öğrenemedik. Bölmek parçalamak istiyorlar. Son Türkiye’de kriz yaratılmak istenen şeyler var. 7 Haziran’dan sonra olur, 10 Haziran’dan sonra olur. Bize Türk Metal Genel Başkanının defaatle söylediği bir şey var. Bu provokasyonların arkasından tek arkasından çıkacak olan Kıdem tazminatını kaldırmaktır. Bu akşam bir renk yaşıyoruz. Bundan rahatsız olanlar varsa bedel ödemeyi bilecekler, biz de ayağa kalkmasını bileceğiz" dedi.