Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ne bağlı Gülüç Beldesi’nde Vesile Dikmen İlkokulu öğrencileri yılsonu şenliği düzenledi. Şenliğe katılan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş “Sizleri tebrik ediyorum. Her zaman yanınızdayım” dedi.
Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu öğrencileri tarafından Gülüç Belediyesi Düğün Salonu’nda yılsonu şenliği düzenlendi. Şenliğe Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş, Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bahattin Girgin, Türk Eğitim-Sen Temsilcisi Tayfun Öztürk, Öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.
Etkinlik Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bahattin Girgin’in açılış kurdelesini kesmesi ve “Görsel Sanat sergisi” nin gezilmesi ile başladı.
Gülüç Beldesi Vesile Dikmen Ortaokulu Müzik Öğretmenleri Didem Pınar Erdoğdu ve Hülya Balcı tarafından hazırlanan yılsonu şenliği kapsamında, müzik ve şiir dinletisi ile görsel sanat sergisi gerçekleştirildi.
Öğrenci ve velilere hitaben bir konuşma yapan Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş, Gülüç’teki okulların yaptığı etkinlikler ve başarıları ile gurur duyduğunu söyledi. Demirtaş konuşmasında “Okullarımızın yapmış olduğu her türlü etkinliklerde yanlarındayız. Bu salonu kendi eviniz gibi kullanabilirsiniz. Okul Müdürümüzü, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum, sizlerle gurur duyuyoruz. Bizler sizlere olan desteğimizi her zaman sürdüreceğiz“ dedi.
Başkan Demirtaş ve beraberindekiler Öğrenciler tarafından yapılan birbirinden güzel resimlerin yer aldığı sergiyi gezdi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından devam eden programda konuşan Gülüç Vesile Dikmen Ortaokulu Hüseyin Kocakaya ise etkinliklerini geleneksel hale getirdiklerini ve kendilerine destek olan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ile Etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.
Şenlikte öğrenciler tarafından seslendirilen birbirinden güzel şarkılar geceye katılan herkese keyifli dakikalar yaşattı. Roman havası oynayan öğrenci grubunun gösterisi büyük beğeni kazanırken, 2 saat süren etkinlik sonunda şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi.