AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı İbrahim Cansız, Kilimli ilçesinde esnaf ve pazaryeri ziyaretleri gerçekleştirdi.
7 Haziran 2015 günü gerçekleştirilecek olan genel seçimler için aday adaylığını açıklayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı ve İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İbrahim Cansız, Kilimli ilçesinde esnafları ziyaret etti.
Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleriyle geçmişten geleceğe bir yürüyüş olduğuna dikkat çeken Cansız, “2023 ile Cumhuriyet’e, 2053 ile Fatih’e ve İstanbul’un fethine, 2071 ile de Malazgirt’e atıf yapıyoruz. Attığımız her adımda medeniyet bilinciyle hareket ettiğimiz ölçüde hedeflerimizi yakalayabilir ve öncü ülke olabiliriz. Milletimizin hasretini duyduğu imkanlar AK Parti iktidarlarında istikrar sayesinde başarılmıştır. 2002 öncesi yaşanan siyasi istikrarsızlar, milletimize çok acılar yaşattı ve kalkınmada zaman kaybettirdi. Devlet daima milletin hizmetkarı olmalıdır. Başkanlık sistemi odaklı demokratik yönetim, siyasi istikrarı garanti edecek ve devlet daima milletin hizmetinde olacaktır. Yeni anayasanın hazırlanmasında üstüme düşen tüm vazifeleri hakkıyla yerine getirmeye çalışacağım” diye konuştu.