Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi (İİBF) Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası Ticaret Ve İşletmecilik ve İşletme Bölümü 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
3 Haziran günü düzenlenen Törenin ilk bölümüne BEÜ Rektör Yardımcısı ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Hamza Çeştepe, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.
İki bölüm halinde yapılan törenler, İİBF Dekanı Prof. Dr. Hamza Çeştepe eşliğinde öğretim üyeleri ve öğrencilerin, izleyicilerin büyük alkışları ile salona girişi ile başladı. Sabah yapılan törende öğrenciler kısa bir müzik dinletisi gerçekleştirdiler. Saat 15.00’daki İşletme Fakültesi’nin mezuniyet töreninde ise öğrencilerin üniversite yaşamlarını anlattığı slayt ve müzik dinletisi hem öğrencilere hem de onların coşkusuna eşlik etmek için gelen ailelerine duygusal anlar yaşattı.
Tören konuşmalarının ardından Fakülte ve bölümleri derece ile bitiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından mezunlar yemin ettiler.
Öğrenciler keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.