Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Uzunkum Caddesi üzerinde ki sahil kenarına spor parkı projesinin yapımına başladıklarını söyledi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın gözde projelerinden biri olan spor parkı için ekipler bu gün sabahtan itibaren çalışmalara başladı. Erdemir ofis binası yanında mal müdürlüğüne ait yıllardır atıl durumda bulunan arsa üzerine Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından spor parkı projesi hazırlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri projenin tamamlanmasının ardından toplam 4 bin metre kare alana kurulacak spor parkının dev dalgalardan etkilenmemesi için dalgakıran yapımına başladı.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal projeyle ilgili olarak şu bilgileri verdi: "Spor parkının bünyesinde 9 adet mini golf platformu,162 metrekare mini futbol alanı, 300 metrekare sentetik buz pisti, 300 metrekare tırmanma ve zıplama alanı, 390 metrekare kay-kay alanı, 200 metre koşu ve yürüyüş parkurunun yanı sıra büfe ve oturma alanları olacak. Spor Parkımız, 7’den 70’e toplumun her kesiminin, ailelerin buluşma noktası olacak. Ülke genelinde nadir sayıda bulunan böylesi bir projenin Karadeniz Ereğli’ye ayrı bir renk katacağına inanıyorum. Projenin ilçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”
Başkan Uysal, teknik çalışmaların tamamlanmasının ardından spor parkını kurmaya başlayacaklarını ifade etti.