MHP Kdz. Ereğli ve Gülüç Kadın Kolları Başkan ve yöneticileri MHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Şerife oktay ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan MHP Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Ayla Türk,” Komşu ilçemiz Alaplı da kadın kollarının kurulmasına çok sevindiğini yaklaşan seçimler öncesi gücümüze güç katıldı. Hep birlikte hareket edeceğiz. Şerife başkanımızın ve yönetiminin çıkmış olduğu bu onurlu yolda başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın” dedi.
MHP Gülüç Belde Kadın Kolları Başkanı Çiğdem yıldırım da Alaplı da bir ilki gerçekleştirdikleri için Şerife Oktay başkanı ve yönetimini tebrik ederek, Çıktıkları bu kutlu yolda asla onları yalnız bırakmayıp yan yana yürüyeceklerini iletişim halinde olacaklarını ve Alaplı da MHP kadın kollarının ne kadar etkili olacağını inşallah herkese göstereceklerini söyledi. MHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Şerife Oktay da hem Kdz. Ereğli hem de Gülüç kadın kolları başkan ve yönetimlerine teşekkür ederek ziyaretlerinin kendilerini cesaretlendirdiğini söyledi.
Bölgeye hizmet etme noktasında ortak hareket edeceklerini belirten Oktay, "Bizler Önce ülkem ve milletim sonra partim diyen bir genel başkana sahibiz. Bölgemizin sorunları noktasında herkesle ortak hareket edeceğiz. Ayrıca bu kutlu yürüyüşümüzde bizimle beraber yol almak isteyen herkese kapılarımız açık ve bütün bayanlarımızın artık aktif olarak bu işin içine girmesi gerekiyor”diye konuştu.