Saltukova Belediye Başkanlığı ile Belediye-İş Sendikası arasında 2017 ve 2018 yılları için 2 yıllık toplu iş sözleşme üzerinde anlaşmaya varıldı.
Saltukova Belediye binasında yapılan toplu iş sözleşmesine Saltukova Belediye Başkan Vekili Ergün Demirel, Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan ile sendika temsilcileri katıldı. Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan sözleşme üzerinde varılan 2 yıllık anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını diledi.
Başkan Atayan,"Tabi ki bunu imzalarken, günün şartlarını gündeme alarak hem işçi arkadaşlarımızı hem de belediyemizi düşünerek yaptık" dedi. Başkan konuşmasına şöyle devam etti.
“İşçilerimize uygulanacak maaş artışı bize göre güzel oldu. Müdürümüze ve Belediye Başkan Vekilimize çok teşekkür ediyorum. Emekleri ve katkıları çok büyük oldu. Kendilerini kutluyorum. İşçi arkadaşlarımızın adına da kutluyorum. Burada güzel bir zam aldık. Sağ olsun şu an aramızda olmayan Belediye Başkanımız, Belediyemizin bütçesini düşünerek işçi arkadaşlarımızı mağdur etmemek koşuluyla güzel bir zam verdi. Kendisini kutluyorum."
Saltukova Belediye Başkanı Vekili Ergün Demirel, "Belediye-İş Sendikası ile Belediye arasında anlaşmaya varılan toplu iş sözleşmesinin hayırlara vesile olmasını dilerken, Belediyemiz bünyesinde çalışan işçilerin hak ve hukukunu gözetmek zorundayız. Belediye-İş Sendikası ile Belediyemiz arasında sözleşme üzerinde 2 yıllık anlaşmaya varıldı. Güzel bir artış sağlandı. Hem Belediyemiz hem de bizim işçilerimizin açısından gayet güzel bir sonuç oldu. İşçilerimizin hak ve hukukunu sonuna kadar gözetmek zorundaydık. Aynı zamanda Belediyemizin bütçesine de katkı sağladık. Sağ olsun Başkanımız ve Belediye temsilcilerimiz bize gereken yardımı gösterdiler. Oturduğumuz masada artıları ve eksileri değerlendirdik. Böyle bir sonuca ulaştık. Bu sonun hem Sendikamıza hem de Belediyemize ve işçilerimize hayırlara vesile olmasını diliyorum, tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.