Zonguldak Sosyal Güvenlik Kurumu Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki II (KİTUP II) projesi kapsamında İl Müdürü Çiğdem Acar, Anıl Cömert İlkokulu ve Arslan Zeki Demirci İlköğretim Okulu 3’üncü sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.
Proje kapsamında İl Müdürü Acar, öğrencilere sosyal güvenlikle ilgili sorular yöneltti ve doğru cevap verenlere “Sosyal Güvenlik Elçisi” belgesini öğretmenleri ve okul yönetimi eşliğinde verdi.
Zonguldak Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “07.06.2016 tarihinde İl Müdürü Çiğdem Acar, Anıl Cömert İlkokulu ve Arslan Zeki Demirci İlköğretim Okulu 3’üncü sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilere sosyal güvenliğin önemini daha iyi anlatmak üzere çizgi film izlettirildi. Faaliyet sonrasında İl Müdürü Acar, öğrencilere sosyal güvenlikle ilgili sorular yöneltti ve doğru cevap verenlere “Sosyal Güvenlik Elçisi” belgesini öğretmenleri ve okul yönetimi eşliğinde verdi. Okul Müdürü ve Öğretmenler, bilgilendirmeden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Acar’a teşekkürlerini ilettiler.” düşüncelerine yer verildi.