Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Zonguldak Tenis Deniz Tenis Spor Kulübüne verilen Türkiye 12 Yaş Tenis Turnuvası 02/05 Haziran 2015 tarihleri arasında Zonguldak Tenis Deniz Tenis Spor Kulübünün tesislerinde yapılacak.
Son yıllarda ulusal yarışmalardaki sportif başarıları ve tesislerinde düzenlediği başarılı organizasyonlar Tenis Federasyonu tarafından takdirle karşılanan Zonguldak Tenis Deniz Tenis Spor Kulübü bir kez daha önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz ay Zonguldak Tenis Deniz Tenis Spor Kulübü tarafından düzenlenen 10 Yaş Türkiye Tenis Turnuvası oldukça başarılı geçmiş, Zonguldak kentinin bu tarihi ve güzide kulübü hem kazandığı madalyalarla hem de güzel organizasyonu ile büyük takdir almıştı.
ÇEŞİTLİ İLLERDEN TOPLAM 80 TENİSÇİ KATILACAK
Bir ayağı da İstanbul’da eş zamanlı olarak 2 Haziran 2015 Salı günü başlayacak olan turnuvaya 47 erkek 33 Bayan olmak üzere toplam 80 tenisçi kayıt yaptırdı. Ankara, Samsun, Kocaeli, Gebze, Bartın ve Zonguldak’tan katılacak olan tenisçilerin yanı sıra antrenör ve aileleri ile birlikte şehrimizde yaklaşık olarak 200 kişinin 4 gün boyunca misafir edilmesi bekleniyor.
TENİS DENİZ SPOR KULÜBÜ TÜM TENİS SEVERLERİ DAVET EDİYOR
Zonguldak Tenis Deniz Tenis Spor Kulübünün Başkanı Çetin Özçep yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Zonguldak Tenis Deniz Tenis Spor Kulübü 64 yıllık başarılı tarihinde olduğu gibi bir kez daha önemli bir organizasyonu düzenlemeye hazırlanıyor.Yönetim Kurulumuzun fedakarca çalışmaları,üyelerimizin,çalışanlarımızın ve kulübümüze gönül verenlerin büyük katkıları ve de Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüzün desteğiyle böyle önemli organizasyonları daha sıkça şehrimize getirmeye başladık.Tesislerimiz yaptığımız yatırımlar ile çağdaş standartlara ulaşmış olup bu sayede böyle büyük organizasyonlar daha sıkça kulübümüze verilmeye başlanmıştır.Bu organizasyonlarla hem şehrimiz başarıyla temsil edilmekte hem de turistik anlamda katkılar sağlanmaktadır. Yarın başlayacak olan şampiyonada kulübümüzün sporcularına ve katılan tüm tenisçilere başarılar diliyorum ve tenisseverleri bu güzel karşılaşmaları izlemeye davet ediyorum.”