AK Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosunu makamında ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosunu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette ilk olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Teşkilatımızda yıllarca beraber görev yaptığımız Hamdi Uçar son 6 yılını yan yana beraber olarak geçirdik. Şimdi kendisi bizi bıraktı demiyoruz. Vekillik yolunda gitmek için il başkanlığından istifa etti. Kendisine teşkilatımıza vermiş olduğu hizmetlerden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. O çıtayı çok yükseltmişti bizde yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber bu çıtayı daha yükseklere çıkartmak için canı gönülden çalışacağımıza söz veriyoruz. Kendisine milletvekilliği yolunda tekrar başarılar diliyorum” dedi.
Ardından söz alan AK Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Hamdi Uçar, bunun bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:
“Malumuz 14 Şubat 2015 günü partimizin olağan kongresinde 7 yıllık il başkanlığı görevimi hizmet bayrağını çok değerli başkanımız Zeki Tosuna 6 yıl beraber çalıştım zeki ağabeyime teslim ettim. Bu zaman dilimi içerisinde partimizin çeşitli faaliyetlerinde hep birlikte rol aldık. Teşkilatımızı çok yakından tanıyan bir arkadaşımız, ağabeyimiz ifade ettikleri gibi yeni Türkiye’nin Zonguldak versiyonunda görev aldılar. Ağır bir görev aldılar. Bu ağır sorumluluk gerektiren görevi yapacaklarına inancım sonsuzdur. Tabi bu dönem Zonguldak adına önemli olduğunu bildiğimiz bir dönem biz her ne kadar bu bayrağı teslim etmişsek de bile yeni oluşumla birlikte Zonguldak’ta AK Partimizin daha yukarılara çıkabilmesi için her zaman destek vereceğimizi her zaman yanında olacağımızı aynı duygularla hizmet edeceğimizi bilmenizi istiyoruz. Yeni oluşan ekibimizle 2015 yılında yapılacak seçimlerde çok önemli sonuçlara imza atacağımızı düşünüyorum. Ben denizde milletvekilliği aday adaylığına yola çıktım. Bütün ekip arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Malumunuz partimize ilgi her geçen gün ilgi ve alaka artıyor. Daha önce aday adaylık başvuruları 2 binden 4 bine bugünde 6 bin 200 civarında aday adaylık başvurumuz var. Bu partimize olan ülkedeki teveccühü gösteriyor. İnşallah bizde Zonguldak olarak buna layık olmaya çalışacağız. Yeni oluşan Zonguldak il teşkilatımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.”
Konuşmalarında ardından AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, 7 yıldır il Başkanlığı görevini başarıyla yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Hamdi Uçar’a plaket takdim etti.