AK Parti Zonguldak Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, Karaman beldesinde ziyaretler gerçekleştirdi.
Beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer ile birlikte Karaman beldesine hareket eden AK Parti Zonguldak Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar burada halkla buluştu.
Beldedeki halk pazarını ziyaret ederek vatandaşlardan destek isteyen Ulupınar ve beraberindekiler, ardından Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı’yı ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Kalaycı, “Bu gün Karaman pazarı, Pazar olması münasebetiyle seçim sürecinin son haftasına girmiş bulunmaktayız. Vekilimiz bizleri ziyaret etmiştir. Ziyaretten dolayı memnun olduk” diye konuştu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise “Bu gün Karaman beldesindeyiz. Beldede halk pazarımızı gezdik. Vatandaşlarımızla buluştuk, esnaflarımızı ziyaret ettik. Belediyemizi ziyaret ediyoruz. Artık son dört gün, şu ana kadar bir olumsuzluk olmadı. Seçimler Zonguldak’ta güzel bir havada geçiyor. Ülkenin birçok yerinde şiddet olaylarını görüyoruz ama Zonguldak Türkiye’ye örnek bir seçim havasında. İnşallah böyle devam eder. İnşallah hayırlı olur. Yaptığımız çalışmalar, gezdiğimiz, gördüğümüz yerlerde vatandaşlarımızın ilgisi yüksek. İnşallah bu sandığa yansıyacak. Zonguldak’ımızda, ilçelerimizde partimizi birinci parti yapmak için uğraşıyoruz. Karaman’da da başkanımızla beraber uzun yıllar siyasette hizmet verdik, beraber çalıştık. Karaman beldemizde yapılması gereken bütün hizmetlerde başkanımızın yanında olduk. Bundan sonra inşallah Karamanlı hemşerilerimizin daha huzurlu yaşaması için hükumet olarak biz de yapmamız gereken ne varsa yapacağımızı ifade etmek istiyorum. Başkanımıza teşekkür ediyoruz, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.