Zonguldak Aile Hekimliği Derneği Başkanı Doktor Erol Ünal, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir’i ziyaret etti.
Milli Eğitim Müdürü Özdemir’in ve tüm eğitim camiasının Öğretmenler Günü’nü kutlayan, "Ünal öğretmenlerin bireylerin ve toplumun üzerinde önemli role sahip olduklarını biliyoruz. Çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı, Hâkimi, Hekimi siz değerli öğretmenlerimiz tarafından yetiştiriliyor. Tüm Eğitim camiasının Gününü kutluyorum” dedi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir öğretmenlerin toplumdaki yerine dikkat çekerek, "Beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek biz eğitimcilerin görevidir. Bu nedenle öğretmenlik mesleği kutsal mesleklerden biri olarak tanımlanmaktadır. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.