Zonguldak İlim, Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği ve Zonguldak Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği tarafından öğrenciler yararına kermes düzenlendi.
Zonguldak İlim, Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği ve Zonguldak Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği tarafından Soğuksu semtinde öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Düzenlenen kermese Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.Kermesin açılış kurdelesini Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, kesti.
10 gün sürecek kermes hakkında bilgiler veren Zonguldak İlim, Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği Başkanı Mustafa Acar, "Kermesi yaklaşık 300 öğrencinin barıma, yeme, içme, okul masraflarını karşılamak üzere düzenliyoruz. Kermesimiz 10 gün boyunca kermesimiz açık kalacak. En büyük yatırım gençliğe ve eğitime yapılan yatırımdır. Çünkü gençliği vatan, millet sevgisiyle yetiştiremeyen bir milletin geleceği karanlıktır. Bu sebeple, gençliğimize yatırım ve desteğinden dolayı halkımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.