YURT DIŞI oyları geldiğinde 197 bin oya çıkan AK PARTİ 3 bin oy daha alabilseydi,4yapıyordu.AK PARTİ 4. Sıra adayı artık gönüllerin vekili oldu. Bu gönüllerin vekili ilk olarak 2002 yılında 4.sırada yer alan seçilemeyen Özcan ULUPINAR için kullanılmıştı. Bundan Sonra anlıyoruz ki Akın KAYMAK hakkında AK PARTİ içinde ‘Gönüllerin vekili’ tabiri kullanılır.

SİNAN OGAN 500 DELEGE TAMAM!

MHP 1Kasım genel seçimlerinde aldığı başarısız netice sonrasında içe dönük çalışmalar ile dikkat çeken bir siyasi partimiz oldu.

Olağan ya da olağanüstü kurultay toplandığında benim anladığım 4 isim ciddi yarış içinde olacak. Devlet BAHÇELİ, Sinan OGAN, Koray AYDIN ve Meral AKŞENER 

MHP de ÜLKÜCÜ İRADE ne istiyor?

MHP Genel başkanı ve yönetimi değişmelidir.

Neden değişmelidir?

Çünkü Mevcut yönetim MHP’nin yüzde 20’sine ulaşıyor. Yüzde 80 güç dışarı atılmışken MHP ne kadar güçlü hale gelir? ANA FİKİR budur. Bu sebeple Bahçeli rakipleri ne diyor

DEVRET BAHÇELİ

 

SANSÜR GEREKLİMİDİR?

SANSÜR, ön denetleme mekanizmasıdır. Demokrasilerde uygulanmaz, demokrasi ile bağdaşmaz MHP ve Devlet BAHÇELİ ile ilgili yazılarım sansüre takılınca günlük haber yorum faslına geçtim.

24 Temmuz basında sansürün kaldırılışı ve basın bayramı olarak kutlanıyor.

SANSÜR benim hiçbir dönemde sevmediğim hiçbir köşe yazarına uygulamadığım bir yöntemdir. HABER, ADALET, DOĞRU HABER gazetesinde tek bir sansür örneği yoktur. Benim yönettiğim gazetelerde yüzde 60 sosyal demokrat köşe yazarları ve muhabirler çalışmıştır. Kolay mı Ahmet KÜLSOY ile çalışmak SAKALLI GAZETECİ olarak bilinir. Adam haber aşığıdır. Tır kamyonu acile sokacak kadar gözü dönmüş gazetecidir. Şimdi İstanbul da SABAH gurubunda çalışıyor.

ADALET gelecek SANSÜR kalkacak.