Uzun yıllar amatör kümde futbol oynamış ve halen oynayan biri olarak bugünden itibaren Halkın Sesi’nde amatör futbolun ve sporcular sorunlarını bu köşeye taşımaya çalışacağım.
Her ne kadar toprak sahalardan sentetik çim sahalara kavuşsak da maalesef futbolu yönetenlerin bakış açıları profesyonelleşmiyor.
Benim gibi amatör kümede futbol oynayan yüzlerce sporcu, yıllardır değişmeyen bu “Amatör” kafa yüzünden oldukları yerde sayıyor.
Siyasetçilerin sporla uzaktan yakından ilgisi yokken futbolla ilgili bir şeyler yapmasını da beklemiyoruz.
Zonguldak şehir stadının içler acısı hali, şehrimizde sporun ve en popüler branş olan futbolun geldiği noktayı gözler önüne seriyor.
Bugüne kadar Türk sporuna yüzlerce başarılı insan, rekortmen, atlet, milli futbolcu yetiştiren Zonguldak, ne yazık ki son 15-20 yıldır sürekli geriye gidiyor. 
Soyunma odalarının içeler acısı hali, ilkel şartlarda yapılan antrenmanlar ve beraberinde gelen olumsuzluklar, gençlerin spor sahalarından uzaklaştırıyor.
Gelişen teknoloji ile birlikte bilgisayara tutsak olan doksan kuşağı ve sonrası maalesef ne bir spor branşı ile ilgileniyor ne de mahalle maçı biliyor.
İşte bu bakış açısı ve çerçevede sporcu arkadaşlarımdan gelen öneri ve sorunları da dikkate alarak yazılarımda amatör sporun sorunlarını kaleme almaya çalışacağım.
Bu kadar sorunun yaşandığı, bu kadar ihmalin olduğu amatör kümede konu bulmakta zorluk çekeceğimi zannetmiyorum.
Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle…