Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi’nde organize şekilde hareket eden ve ruhsatsız bir iş yerini kahvehane gibi kullanarak eğlence mekânı haline dönüştürdükleri tespit edilen 12 kişiye toplamda 13.980 TL ceza kesildi.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, organize şekilde hareket eden ve ruhsatsız bir iş yerini kahvehane gibi kullanarak eğlence mekânı haline dönüştürdükleri tespit edilen bazı şahıslarla ilgili alınan bilgiler doğrultusunda operasyon gerçekleştirildi.

 Zonguldak Merkez Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan bir apartman dairesine dün gece saat:00.00’da yapılan uygulamada, 12 şahsın Koronavirüs tedbirlerine aykırı olarak, bir araya geldikleri ve ruhsatsız bir iş yerinde oyun oynadıkları ayrıca kapalı alanda sigara içtikleri tespit edildi.

Yapılan kimlik kontrolünde R.K. (45), S.K (43), B.T. (34), S.T. (40), B.Ö (34), M.K. (35), U.Ö.(29), F.D. (36), M.K (37), H.S. (38), F.Ş.(37) ve T.A. (41) isimli şahısların her birine 900 TL ayrıca iş yeri sahibine 3.180 TL olmak üzere, toplamda 13.980 TL idari para cezası uygulanıp, iş yeri faaliyetine son verildi.

Kapalı alanda sigara içilmesi ile ilgili idari para cezası düzenlendiği, iş yerinin mühürlenmesi ile ilgili gerekli yazışmaların yapıldığı öğrenildi.