Kilimli İlçesine bağlı Çatalağzı Beldesinde bulunan Eren Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kantinini ve o bölgedeki bazı okullarında kantinlerini işleten A.A’nın 15 yaşındaki lise öğrencisine cinsel içerikli mesaj gönderdiği iddiasıyla hakkında Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığında işlem başlatıldığı öğrenildi.

AKP’den bir dönem Çatalağzı Belediye Başkanı aday adayı olan ve sosyal medya hesaplarında da partisinin keskin dilli savunucusu olan 50 yaşındaki A.A’nın Eren Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kantinini işlettiği ve okuldan tanıdığı 15 yaşındaki kız örenciye cinsel içerikli mesaj attığı ileri sürüldü. Lise öğrencisi durumu ailesine bildirmesi üzerine şok olay üzerine Savcılığa giderek A.A hakkında şikayetçi oldular. Olay üzerine Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü A.A’nın kantin kira sözleşmesini iptal ettiği ve Kaymakamlığında idari soruşturma başlattığı gelen bilgiler arasında.

Taciz suçlamasıyla Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığında hakkında soruşturma açılan A.A’nın sosyal medyadaki tüm hesaplarını da kapatması gözlerden kaçmadı.