VEKİLİN BABASINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU, ARDINDAN KAÇIRILARAK DÖVÜLDÜ

Geçimini balıkçılık yaparak sağlayan Ömer Günal (35), annesi ile İsmet İnönü Parkı’nda bulunan Çağdaş Büfe isimli mekanda çay içerken, tanımadıkları bir şahsın masalarına izin almadan oturduğunu, adının İsmet Candan olduğunu emniyet müdürlüğünde öğrendiği şahsı ‘annemle özel bir mesele konuşuyoruz. Masadan kalkar mısın’ diye uyarmasının ardından polis memurları tarafından gözaltına alındığını ve emniyette İsmet candan’dan davacı olduğunu söyledi.

Hacer Günal ise muhabirimize yaptığı açıklamada masalarına izinsiz oturan İsmet Candan’ın masanın altından kendisini taciz etmeye çalıştığını, yanında oğlu olduğu için kavga çıkmasın diye sessiz kaldığını ileri sürdü. Hacer Günal emniyet müdürlüğünde verdiği ifadede şu şekilde; ‘İsmet Candan isimli şahıs geldi ve oturdu. Oğlum Ömer de şahsa ‘annem ile özel mesele konuşuyoruz, masamdan kalkar mısın dedi. Şahıs da biraz konuştu ve elini benden tarafa uzattı fakat dokunamadı. Oğlum Ömer bir kere daha masamızda oturamazsın karşıya geç dedi ve şahıs masadan kalkarak gitti. Ömer şahsa herhangi bir darp ve hakarette bulunmadı.’

1 hafta sonra darp edildi

AKP Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’ın babası İsmet Candan ile karakolluk olan Ömer Günal, olaydan tam 1 hafta sonra 3 kişi tarafından kaçırılarak darp edildiği gerekçesiyle ilçe emniyet müdürlüğüne şikayette bulundu. Günal şikayet dilekçesinde , milletvekilinin babasından şikayetçi olduğu için kaçırılarak darp edildiğini ileri sürdü.

Şikayetini geri al yoksa….

Günal emniyet müdürlüğünde verdiği ifadesinde şunları söyledi;

“Bugün yani 16-06-2014 günü saat 15.30 sıralarında Devrim Bulvarı üzerinde bulunan ayakkabı boyayan soyismini bilmediğim Ali isimli şahıs ile sohbet ettiğim esnada daha önceden tanıdığım F.Y ve C.D bulunduğum yere plakasını bilmediğim beyaz renkli Şahin marka bir araçla gelerek bana, ‘gel seninle bir şeyler konuşacağız’ diyerek beni araca çağırdılar. Ben de kendi rızamla aracın arkasına bindim. Yanımda C.D, ön koltukta F.Y, arabayı kullanan da Tansu isimli bildiğim şahsın kardeşi vardı. F.Y ve C.D beni Radar’a götürmek istediler daha sonra ise vazgeçerek Bozhane’de bulunan Firuz’un işlettiği Su Ürünleri Kooperatifi’ne götürdüler. Kooperatif içerisinde bir odaya girdik. C:D kapıyı kilitledi ve bana yaklaşık iki hafta önce İsmet Candan ile aramızda olan olayla ilgili davamı geri çekmemi söyledi. Ben de kendilerine herhangi bir davam olmadığını söyledim. Bana o olayla ilgili olarak F.Y ve C:D İsmet ‘Candan isimli şahıstan davacı ve şikayetçi olmayacaksın diyerek küfürler ettiler,çekme de göreyim’ diye tehdit ve hakaretlerde bulunarak bana defalarca yumruk ve tekme ile vurdular. Bunları yaparken de F.Y ve C.D’nin arkadaşı olan Tansu isimli şahsın kardeşi de olanları telefonunun kamerası ile videoya aldı…”

2 kaburgası kırıldı…

AKP Milletvekili Ercan Candan’ın babasından şikayetçi olduğu gerekçesiyle darp edilen Ömer Günal Devlet Hastanesi’nden rapor aldığını gözünün şiş,2 kaburgasının kırık olduğunu ve kafatasında da hasar bulunduğunu söyledi.