Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde öldürülen Yavuz Beşikçi ve Emine Arslan cinayetiyle ilgili soruşturmada, 3 kişi Kocaeli'nde gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre olay tarihinden itibaren Zonguldak İl Jandarma komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün ortak çalışmasıyla yürütülen soruşturma çerçevesinde Zonguldak ve Kocaeli illerinde bazı adreslere yapılan operasyonlarda cinayet olayına karıştığı ileri sürülen Y.K, A.K, S.T, gözaltına alındı. 
Cinayetin devamı olarak 4-5 kişi daha öldürecekleri iddia edilen şüpheliler, Kocaeli Jandarma ekipleri tarafından Alaplı Jandarma Komutanlığına teslim edildi. 

BEŞİKÇİ VE YANINDAKİ KADIN PUSU KURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Zonguldak Alaplı'da 21 Ağustos 2020'de, işadamı Yavuz Beşikçi, park halindeki cipin önünde silahlı saldırıya uğramıştı. Beşikçi ve yanında sohbet ettiği belirtilen kız arkadaşı Emine Aslan, hayatını kaybetmişti. Öte yandan cipin arkasında bulunan aracın sürücüsüne de görgü tanığı olduğu iddiası ile şüphelilerce ateş açılmıştı. Şok yaşayan sürücü, aracına isabet eden kurşunlarla olayı ucuz atlatmıştı. Kaçan 3 şüpheli, kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştı. (Haber Merkezi)