Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir doktorun aynı hastanede çalışan sevgilisini döverek hastanelik ettiği iddia edildi.
Olay, Orhanlar Mahallesi Yalı Caddesi mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde çalışan Dr. F.K. (29), aynı hastanede çalışan ve sevgilisi olduğu iddia edilen Y.M. (25) ile gece eve gittiğinde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında F.K., genç kadını darp ederek ağır şekilde yaraladı. Yüzüne aldığı yumruk darbeleri ile neye uğradığını şaşıran kadın, evden kaçarak bir arkadaşının yardımı ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Y.M.’nin yapılan muayenesinde burnunun kırıldığı ve göz çevresine aldığı darbeler nedeniyle şişme, morarma ve kesikler olduğu tespit edildi. Kulak burun boğaz, beyin cerrahisi ve plastik cerrahi doktorlarına muayene olan Y.M.’nin göz çevresine 8 dikiş atıldığı belirtildi. Hastane yetkililerinin polise haber vermesi üzerine Y.M., ifadesinin alınması için polis karakoluna götürdü. Y.M.’nin kendisini darp ettiğini iddia ettiği Dr. F.K.’dan şikayetçi olduğu öğrenildi. Y.M.’nin şikâyeti üzerine karakola getirilen Dr. F.K., Y.M.’nin de kendisine saldırdığını iddia edip şikayetçi oldu. Gazetecilerin iddialarla ilgili olarak görüştüğü Dr. F.K., dayak olayının doğru olmadığını söyledi.
Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi yetkilileri ise, olay hakkında bilgileri bulunmadığını, resmi bilgi edindiklerinde ilgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde olayla ilgili soruşturma açabileceklerini söyledi.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
BOĞULDUĞUNU SANDIĞI SEVGİLİSİ İÇİN ORTALIĞI AYAĞA KALDIRMIŞTI
Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak çalışan Dr. F.K. ile aynı hastanede teknisyen olarak görev yapan sevgilisi Y.M., geçtiğimiz yıl 18 Haziran günü gittikleri plajda olay olmuştu. Doğum gününü kutlamak için gittiği plajda F.K. uzun süre denizden çıkmayınca boğulduğunu düşünen Y.M., polis, itfaiye ve 112 ekiplerinden yardım istemişti. Y.M., aynı zamanda dalgıç olan sevgilisi Dr. F.K. denizden yüzerek çıkınca rahat bir nefes almıştı.