Mamak köyünde düğünü komşusunun balkonundan izleyen Günay Yılmaz'ın sol gözüne havaya sıkılan silahtan çıkan kurşun parçası isabet etti.

BİR ANDA KANLAR İÇİNDE KALDI

Edinilen bilgiye göre olay, Bartın'ın Kozcağız Beldesi Mamak köyünde meydana geldi. 42 yaşındaki Günay Yılmaz, düğün merasimi için komşusunun evine gitti. Düğünü komşusunun balkonundan izleyen Yılmaz, bir anda kanlar içinde kaldı. İddialara göre düğüne katılan muhtarların silahından çıkan kurşun parçası önce balkon mermerine ardından da Günay Yılmaz'ın gözüne isabet etti.

Neye uğradığını şaşıran Günay Yılmaz'a ilk müdahale yakınları tarafından yapıldı.
Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 4 çocuk annesi kadın, tedavinin ardından ambulansla Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Sol gözünün altından giren kurşun parçasıyla yaralanan Günay Yılmaz, ameliyata alındı.

"DAHA KÖTÜSÜ DE OLABİLİRDİ"

Günay Yılmaz'ın eşi
İsmail Yılmaz (49), "Eşimin vurulduğunu duydum. Bartın Devlet Hastanesi aciline gittim. Bizi oradan buraya sevk ettiler. Olay Cumartesi akşamı olmuş. Üç gündür buradayız. Bize anlatılanlara göre muhtarlar düğünde silah atmışlar. Kurşun balkonun mermerlerine geliyor orada parçalanıyor, eşimin gözüne geliyor. Şu anda sağlık durumu normal ama psikolojisi bozuldu. Daha kötüsü de olabilirdi" dedi.

"DÜĞÜNLERDE SİLAH KULLANILMASIN"


Düğünlerde silah kullanılmamasını isteyen Yılmaz, "Düğünlerde silah kullanılmasın. Çoluk çocuğumuzu düğünlere gönderemeyecek miyiz? Silah atılmasa daha iyi olur. Silah atmak bir şey mi kazandırıyor. Buna da şükrediyoruz. Allah korusun eşime bir şey olsaydı başıboş kalırdık. Eşim ameliyata alındı. Kurşun parçasının olduğu yerde açık yara var. Açık yara düzeldiği zaman bir hafta sonra tekrar ameliyata girecek. Göz tam olarak görmüyor. Eski hali yok. Bir ameliyat daha geçirmesi gerekiyor. Doktorlar bir hafta sonra tekrar ameliyat edebileceklerini söylediler. Yaranın kapanmasını bekliyoruz. Bu yüzden pansuman yapılıyor. Oradaki olayın nasıl olduğunu bilmeden davacı olma şansım yok. Davacı olup olmama konusunda bir şey söyleyemeyeceğim" diye konuştu.

Öte yandan kurşun parçası balistik inceleme yapılmak üzere kriminale gönderildi. Olayla ilgili köydeki iki muhtarın silahına el konuldu.