Zonguldak’ta derede mahsur kalan köpek kurtarıldı. Zonguldak'ta derede mahsur kalan köpek operasyonla kurtarıldı. Kurtarma çalışması sırasında köpeğin haline acıyıp ekiplere yardım eden bir vatandaş, ön ayakları ile boynuna doladığı iple köpeğin kurtulmasını sağladı. Vicdanlı vatandaş, çevredekilerce günün kahramanı ilan edildi.

Zonguldak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne gelen İstasyon Caddesi'nde Acılık Köprüsü'nün altında mahsur kalan köpek ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, köpek için kurtarma çalışması başlattı. Dereye merdiven indiren ekipler köpeği kurtarmak için bir süre çabaladı. Kurtarma çalışmalarını izleyen bir vatandaş ise itfaiye erinin botlarını giyerek dereye indi.

Köpeğe acıdığı için ekiplere yardımcı olmak istediğini belirten Siyami Değer isimli vatandaş, "Dayanamadım aşağıya indim. İpi boynuna ve ayaklarına doladım. Allah’a şükür kurtardık" dedi.  

Dereden kurtarılan köpek ise yol üzerinde oyun oynamayı sürdürdü. Soğuk havaya ve buz gibi suya rağmen köpeği kurtaran Siyami Değer ise çevredeki vatandaşlar tarafından 'günün kahramanı' ilan edildi.