Emniyet teyakkuzda!

Atatürk Hava Limanı’nda meydana gelen patlamanın ardından Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü il genelinde güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkardı. Emniyet birim amirleri sık sık uyarılarda bulunuyorlar.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARILDI

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen patlamalarda ilk belirlemelere göre 28 kişinin hayatını kaybettiğini 60 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Patlamaların ardından Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik önlemleri artırıldı.

Polis telsizlerinden sık sık birim amirleri tarafından ekipler uyarılıyor.

Telsizden yapılan anonsta; Motorize polis ekiplerinin sık sık tepe lamları açık şekilde devriye atmaları, sabit noktalarda bekleyen ekiplerin sık sık kontrol edilmesi, kamu binalarının ve çevrelerinin herhangi bir olumsuzluğa karşı sıklıkla kontrol edilmesi ve il genelinde görev yapan bütün ekip araçlarının tepe lambalarını yakarak hareket devriye atmaları istendi.

ŞÜPHELİ PAKETLERE DİKKAT!

Yapılan anonsta ayrıca, Kamu binaları ve diğer binaların yakınlarında şüpheli araç görülmesi halinde incelenmesi istendi. Şehir genelinde sıklıkla devriye atılması talimatı verilirken, yol kenarlarında bulunan ve şüpheli olan bütün paketlerin de incelenmesi talimatı verildi. Önemli kamu binalarının sıklıkla kontrol edilmesi istendi.