Zonguldak'ta Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı.
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Zonguldak Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri tarafından şehir merkezi, Kdz. Ereğli, Kilimli, Kozlu, Çaycuma ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.
Operasyon kapsamında 14 iş adamı gözaltına alındı. Otomotiv, pastane, maden şirketi sahiplerinin bulunduğu 14 kişi Zonguldak Emniyeti'ne getirildi.
Soruşturma kapsamında gözaltı sayılarının artabileceği öğrenildi. Ayrıca bir maden şirketine de kayyum atandığı öğrenildi. (Umut ERSES)
Sizi tebrik ediyorum halkın sesi hem eksik olmadan hemde abartmadan satılmadan bu haberleri yaptığın için malum bir gazete var zonguldakta bende bir gazeteci olarak doğruları söylüyorum ama satılık oldugundan oaylaşamıyor bile yazılanları korkudan çünkü reklam almış ve reklam aldığı şirkettekileri almışlar ama doğru düzgün isim bile veremiyor onlara sesleniyorum P dersem anlar heralde dürüst ol herkese eşit ol sen gazetecisin yancı değil