Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde bir kişi, yaklaşık 10 metre uzaktan silahla açılan ateş sonucu alnından ve belinden vurularak ağır yaralandı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Merkez Mahallesi Şehit Nuhbak Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uğur A., bulunduğu kıraathaneden bilinmeyen bir sebeple yolun yaklaşık 10 metre karşısında bulunan 34 yaşındaki Nevzat Temel’e ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlar Temel’in alnına ve beline isabet etti. Uğur. A. ise olay yerinden hızla uzaklaştı. 




Çevredekilerin haber vermesiyle üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı Nevzat T.'yi Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Nevzat Temel., durumunun ağır olması sebebiyle Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne sevk edildi.

Haberi alan Nevzat Temel’in yakınları da acil servis önüne gelerek sinir krizleri geçirdi. Nevzat Temel’in hayati tehlikesinin bulunduğu belirlenirken polis ve jandarma firar eden Uğur A.'yı aramaya başladı.

Olay yerine gelen polis ekipleri bölgede inceleme yaptıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. Barış DOĞAN