Kom’dan uyuşturucu operasyonu: 6 Gözaltı

Zonguldak’ta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şebekeye operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 1'i kadın 6 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerin ardından adliyeye sevk edildi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'dan getirdikleri uyuşturucu maddeleri Zonguldak'ta sattığı iddia edilen zanlıları 4 ay boyunca teknik ve fiziki takibe aldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri önceki gün düzenledikleri operasyonla biri kadın olmak üzere 6 kişiyi gözaltına aldı.

Önceden belirlenen adreslere ekipler eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 49 yaşındaki A.G. isimli kadınla birlikte M.K. (32), F.K. (29), Ö.Ç. (30), B.D. (41), E.G. (31) gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 300 gram sentetik bonzai uyuşturucu maddesi ve 60 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Gözaltına alınanlarla bağlantıları olduğu tespit edilen ve 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan cezaevinde bulunan H.S. ve İ.S.'nin de ifadelerinin alınacağı öğrenildi. Barış DOĞAN