Habere giden muhabirin en zor anı!

Yeğeni kazada vefat etti!

Zonguldak - Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, 12.05 sıralarında Devrek - Zonguldak karayolunun 8. kilometresinde meydana geldi. Hanife Yılmaz(43) idaresindeki 67  ED 441 plakalı araç ile Devrek istikametinden gelen Cihan Altındağ(44) yönetimindeki otomobil çarpıştı.

1 ÇOCUK ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI

Kazada 10 yaşındaki Eymen Burak Altındağ yaşamını yitirdi. Araçta sıkışan sürücü Cihan Altındağ ile İlkay Altındağ(40), Umut Kadir Altındağ(18) ve diğer sürücü Hanife Yılmaz(43) yaralandı. Olay yerine Acil Sağlık, Arama Kurtarma, İtfaiye ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybeden çocuk Eymen Burak Altındağ, ambulansla hastane morguna götürüldü. Yaralılar ise bilinci açık bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

İHA MUHABİRİNİN EN ZOR ANI

Bu arada kazada ölen Eymen Burak'ın, İHA Muhabiri Onur Altındağ'ın yeğeni olduğu ortaya çıktı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine giden Altındağ, yeğeninin cansız bedeni ve diğer yakınlarının yaralanmasıyla ilgili kazaya şahit oldu. Altındağ, olay yerindeki diğer muhabirler tarafından teskin edildi.

DİĞER SÜRÜCÜ, HANİFE HEMŞİRE ÇIKTI

Zonguldak - Ankara karayolunda meydana gelen ve 1 çocuğun ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında kazadaki diğer aracın şoförü son dönemde adından söz ettiren Sağlık Kabininin sahibi tanınmış hemşire Hanife Yılmaz çıktı.

Halen Atatürk Devlet Hastanesinde olan Hanife Yılmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Halkın Sesi olarak meslektaşımız Onur Altındağ'a başsağlığı dileriz.  

(Halkın Sesi)