Karabük’ün Yenice İlçesi’nde 23 yaşındaki Ercan Koz, para vermediği için tartıştığı babası polis memuru 46 yaşındaki Recep Koz’u tabanca ile öldürdü. Kaçarken bindiği taksinin sürücüsünü Sedat Başaran’ı yaralayıp aracını gasp eden ve yolda aracına çarptığı için Orman Muhafaza memuru  Osman Aktaş’ı de yaraladıktan sonra intihar etmişti. Orman Muhafaza memuru Osman Aktaş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ruhsal hastalığı olduğu öğrenilen Ercan Koz (23), Karabük’ün Yenice ilçesinde görev yapan 17 yıllık polis memuru babası Recep Koz’u, aralarında çıkan tartışma sonrası silahla vurarak öldürdü. Babasına ait beylik tabancası ile babasını öldüren ve Gökçebey ilçesinde de S.D.’ye ait 67 T 6013 plakalı taksiyi gasp eden, Elvanpazarcık beldesi mevkisinde iddialara göre polis zannettiği orman muhafaza memurunu karın bölgesinden yaralayan Erhan Koz, istasyon caddesinde yakalanacağını anlayınca babasına ait beylik silahı ile başına ateş ederek intihar etti.

MUHAFAZA MEMURU HAYATINI KAYBETTİ

Zonguldak Atatürk Devlet Hastaneye kaldırılan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Erhan Koz’un cenazesi, hastane morguna kaldırıldı. Ercan Koz’un karın bölgesinden yaraladı orman muhafaza memuru Osman Aktaş da aynı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Barış DOĞAN