Almanya'da geçirdikleri trafik kazası sonucu yaşamını yitiren 3 Zonguldaklı gencin cenaze programı henüz netleşmedi. 

Kaza, Marl kentinin Victoriastr caddesinde saat 06:13 sularında meydana geldi. Kazada yaşları 19 ila 21 arasında değişen Melih Pekmezci, Can Demir ve Sefer Baş isimli gençler hayatını kaybetti. Polis, 
otomobilin virajda kontrolden çıkarak kaldırımdaki direğe çarptığı, 3 gencin olay yerinde hayatlarını kaybettiği bildirildi. Polis, aracın aşırı süratli olmasından şüphelendiklerini duyurdu.

CENAZELER ZONGULDAK'A GÖNDERİLECEK

Kazada hayatını kaybeden gençlerin cenazelerinin savcılık soruşturmasından sonra memleketi Zonguldak’a götürüleceği öğrenildi.

Almanya Avrupalıların Derneği, acı olaylailgili şu açıklamayı yaptı:

"Bu sabah 06:21 sıralarında RECKLİNGHAUSEN MARL bölgesinde yaşamakta olan Marl DiTiB Fatih Camii cemaatinden Zonguldak/Kozlu’lu Cengiz Baş ile Hanife Baş kardeşlerimizin evlâdı Sefer Baş, Zonguldak/Devrek’li Recep ile Necla Bekmezci kardeşlerimizin evlâdları Melih Bekmezci ve yine Zonguldak/Kozlu’dan Muharrem Demir ile Sonja Schöpp kardeşlerimizin evladlari Can-Nico Demir vahim bir araba kazası sonucunda hakkın rahmetlerine kavuşmuşlardır. Yüce Rabbimiz’den ahirete intikal eden kardeşlerimizin mekânlarını cennet eylemesini dileriz ve ailelerine ve yakınlarına sabır ve dayanma gücü dileriz. Cenaze namazları için bilgiler en yakın zamanda sizlerle paylaşacağız inşallah"