Hamile kadına otomobil çarptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yanındaki çocuğu ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 5 aylık hamile kadına otomobil çarptı. Kazada yaralanan hamile kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza saat 14.00 sıralarında Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 yaşındaki çocuğu ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan Eylem Çiftçi Duran’a, Fatma K. idaresindeki 67 TV 876 plakalı otomobil çarptı. Bir anda yere yığılan hamile kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Vatandaşların haber vermesi üzerine kaza yerine gelen 112 sağlık görevlileri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, yaralıyı ambulansla özel bir hastaneye kaldırdı. Duran'ın küçük oğlu çevredeki vatandaşlar tarafından başka bir otomobille hastaneye götürülürken, sürücü Fatma K. de kucağındaki küçük bebeği ile ambulansa binip hastaneye gitti.

Yapılan kontrollerinde Eylem Çiftçi Duran ile karnındaki bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayı gören çocuklar ise, kadının çocuğu ile yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada otomobilin kendisini fark etmeyip çarptığını söyledi.(İHA)

Sürücü Fatma K. ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.(İHA)